T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Ali YAŞAR - Müdür

       İnsan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik mesleği; tarih sürecinde sürekli değişim içinde olan medeniyet,bilim ve teknoloji alanlarında gelişmeler ile birlikte, varlığını ön planda tutmaktadır. 

Geleceğin varislerini yetiştirme gayreti içinde olan öğretmenlik mesleği dünya ülkeleri için eğitimin vazgeçilmez bir  yatırım alanı olmayı korumuş ve önceliğini devam ettirmektedir.

 

Günümüzün çok hızlı teknolojik gelişmeleri ve bilginin değişim süresinin saatlerle ölçülecek değerlere düşmesi, başarı için sistemli ve planlı bir çalışmayı kaçınılmaz kılmıştır. İlimizdeki tüm eğitim kurumlarından seçilen temsilciler ve yöneticilerle yapılan çalışmalar neticesinde belirlenen , kurullarımızda tartışılarak uygulanması kabul edilen önceliklere göre, her geçen gün kurumumuz çağın gerektirdiği hizmet anlayışı ile dizayn edilmeye, önümüzdeki süreç için neleri öncelikle gerçekleştirmemiz gerektiği, yapısal ve hizmete yönelik çalışma, faaliyet ve yatırımların planlanmasını, hedeflerimizi belirlemeyi somutlaştırma gayreti ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

 

Milli Eğitim Ailesi bütün olarak düşünüldüğünde sosyal ve kültürel alanlarda öğretmenlerin ve eğitim kurumlarının toplantı, konferans, hizmet içi eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü etkinliklerine cevap veren öğretmenevleri, güzel ülkemizin her noktasında öğretmenlerimiz için ilk yöneldikleri sıcak yuvaları olma özelliği kazanmış, onlara;  gurbette,soğukta ve sıcakta kapısını ve kalbini açarak ağırlayan evleri olmuştur.

 

         Bu kapsamda,  kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla kendini geliştiren, eksiklerini tamamlayan, ilimizde büyük bir boşluğu dolduran Karabük Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu hizmetin kalite ve çeşitliliğini yükseltme bilinci ile çalışılmakta olup, öğretmenlerimiz çok önemli fedakarlık isteyen görevlerini yaparken dinlenecekleri , kendilerini evlerindeymiş gibi rahat hissedecekleri ve  tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekan olma gayreti ile hizmet üretilmektedir.

 

Kurum olarak çizilen hedefler doğrultusunda, daha kaliteli ve standartları daha yüksek bir hizmet anlayışı ile öncelikle hizmet memnuniyeti bilincinin benimsendiği misyona, yine belirlemiş olduğumuz vizyonumuza ulaşacağımıza olan inancımızı tazeliyor, 

 

 Çalışmalarımıza destek veren Milli Eğitim Müdürlüğümüze, danışma kurulumuza, tüm personelimize ve çalışma ekiplerine teşekkür ve saygılarımla…                               

 

                                                                                                                                                    Ali YAŞAR

                                                                                                                                          Öğretmenevi ve ASO Müdürü