KARABÜK / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi No34 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Milli Eğitim Ailesi bütün olarak düşünüldüğünde sosyal ve kültürel alanlarda öğretmenlerin ve eğitim kurumlarının toplantı, konferans, hizmet içi eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü etkinliklerine cevap veren öğretmenevleri güzel ülkemizin her noktasında öğretmenlerimiz için ilk yöneldikleri sıcak yuvaları olma özelliği kazanmış onlara gurbette, soğukta ve sıcakta kapısını ve kalbini açarak ağırlayan evleri olmuştur.
Misyon
Kurum olarak çizilen hedefler doğrultusunda daha kaliteli ve standartları daha yüksek bir hizmet anlayışı ile önceliğin hizmet memnuniyeti bilincinin benimsendiği bir misyona sahibiz...
İSO 9001 Kalite Belgesi
Toplantı Salonu :2
Otel Odası :32
Öğretim Şekli :
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Terminale yürüme mesafesinde (500 metre). Esentepe Mah. Otobüs ve Minibüs güzergahında.
Yerleşim Yeri
Karabük İl merkezine 1 km mesafede, Safranbolu İlçesine 7 km mesafede Esentepe Mahallesinde Bulunmaktadır.
İl merkezine 1 km mesafede.