KARABÜK / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Nis

Kurumumuzda Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi Koruyucu Ailelerle İftarda Buluştu.

Mrt

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kurumumuzda Okul Destek Projesinden Yararlanan Öğrenci ve Aileleri İle Bir Araya Geldiler. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdurrahman Bilgiç  ve  Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğünün katılımlarıyla Karabük Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda çeşitli etkinliklerle çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Mrt

2024 YILI RAMAZAN AYINDA ÖZEL MENÜLERİMİZ İLE TOPLU DAVETLERİNİZE EV SAHİPLİĞİ YAPARKEN HER AKŞAM ÇIKARACAĞIMIZ İFTAR MENÜLERİMİZ İLE SİZLERİ BEKLİYORUZ.

Şbt

Kurumuz "Tarihçiler Buluşması " Kapsamında Türk Tarih Kurumu Başkanımız Prof. Dr. Yüksel ÖZGEN'in misafir etti. İlimizde görev yapan Tarih Öğretmenlerimizle yemekte bir araya gelen Sayın Özgen ile yemek sonrası bilgilendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirildi.