KARABÜK / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

May

Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ'nün katılımı ile Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu' nda gerçekleştirin toplantıya İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Şevket KÜÇÜKZOROĞLU ve öğretmenlerimiz katılım sağladı.

Toplantı kapsamında öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını artırma; onların araştırma yaparak geçmişten gönümüze iz bırakan yazarlarımızı tanıma, belli bir yaşa geldiklerinde ise yazarlarımızın misyonuna hakim olarak kendilerine bu eserlerden pay çıkarma amacı ön plana çıkarılmıştır.

Nis

Kurumumuzda Valimiz Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi Koruyucu Ailelerle İftarda Buluştu.

Şbt

Kurumuz "Tarihçiler Buluşması " Kapsamında Türk Tarih Kurumu Başkanımız Prof. Dr. Yüksel ÖZGEN'in misafir etti. İlimizde görev yapan Tarih Öğretmenlerimizle yemekte bir araya gelen Sayın Özgen ile yemek sonrası bilgilendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirildi.